woensdag 11 april 2012

Hop, hop, hop ...

Paardje in galop! Verkeerde feestdag!

Zouden ze daar bij kunnen?
De afgelopen maanden hebben we al zo vaak de avonturen van EB (Easter Bunny) bekeken, dat die DVD, nu het dan eindelijk pasen is, in de kast is gebleven. Jammer voor onze Nederlandse gasten, want Harry was er vorig jaar niet bij in de bioscoop. Julia was toen nog te klein. (Al was ze er wel bij; in haar kinderwagen op een rolstoelplaats, terwijl wij 10 rijen hoger zaten. Wees niet bang, het was een klein zaaltje en we konden haar beentjes zien bewegen!) Julia heeft de schade ondertussen ingehaald en vraagt zelfs om "EB."

Harry, Tamara en Frederike hebben hier gezellig de paasdagen door gebracht. Alleen een beetje jammer dat ze de zon hadden thuis gelaten. Dus dat was nog spannend met het eieren verstoppen. "Doen we het binnen of buiten?" Ach, het zijn allemaal plastic eieren, dus die kunnen wel wat water hebben.

Aangezien Tamara en ik alle voorbereidingen hadden gedaan (cadeautjes verzinnen en kopen, soms met moeite in de eieren stoppen en aantal en kleur op elkaar afstemmen), mochten de heren in het donker de tuin in. En dat was toch wel even een jolige toestand: Twee van die volwassen mannen met zo'n schattig mandje met eieren aan de arm op zoek naar een goed plekje voor in totaal 27 eieren.

We hadden wel besloten de egg hunt tot ons deel van de tuin te beperken, anders waren de kids nu waarschijnlijk nog niet klaar geweest!

(Jesper en Frederike geloven nog heilig in de Paashaas -met dank aan hun tijd in Canada- dus bovenstaande foto ... die bestaat niet he!)

We hebben ze 's ochtends binnen kunnen houden tot ze waren aangekleed en gevoederd (wat een verschil met vorig jaar, toen is Jesper in zijn pyjama de tuin ingerend), maar daarna waren ze ook niet meer te stoppen. Julia volgde braaf, maar die had niet zo'n interesse in de eieren; haar mandje vond ze al reuze leuk! In alle consternatie vergat ik gewoon om de chocolade paashazen voor ze klaar te zetten, dus dat heb ik nog even gedaan toen ze hun eieren uitpakten.

Onder de trampoline
De iPad - en Angry Birds- wordt goed bestudeerd
Nog steeds Canadese marshmallows!






1 opmerking: