donderdag 26 mei 2011

Farewell Party #2

Het officiële afscheidsfeest van K+N werd gevierd met een avondje eten en bieren in stamkroeg Mad Hatter. Dit is een onooglijke tent waar we af en toe (en sommige afdelingen wekelijks) op vrijdag voor lunch chicken wings en pitchers bier nuttigen. Daarnaast wordt hier altijd afscheid genomen van medewerkers - meestal zijn dit inderdaad de buitenlanders van KN. Iedereen die wil komen moet een vast bedrag doneren; van dat bedrag wordt een bijdrage aan de wings en pitchers gedaan en een kado gekocht, verder wordt er namens het bedrijf zelf ook een kado verzorgd.

Dus op mijn laatste woensdagavond gingen wij vanuit kantoor met dik 30 man/vrouw naar de Mad Hatter. Tegen de traditie in had ik voor de woensdag gekozen in plaats van donderdag, dus dat haalde de opkomst wat naar beneden. Maar voor het eerst waren er meer donaties dan bezoekers bij een afscheid. Pavan heeft zelfs een vlucht eerder terug genomen uit NYC.

Het was een gezellige avond met halverwege uiteraard de gebruikelijke speech van Stefan. Ik kreeg een voetbalshirt van Zwitserland met bijpassende sjaal, een echt Blue Jays shirt met goede handschoen en uiteraard werd het al eerder aangekondigde afscheidscadeau* overhandigd en dat leverde toch nog een verrassing op: Deze Inuksuk is een stuk groter dan verwacht (23 cm hoog), die moeten we zeker een mooi plekje geven straks in Zwitserland. Aangezien bijna iedereen moest rijden en er 's avonds een gigantisch noodweer losbarste ben ik met de laatste feestgangers rond half 10 alweer richting huis gegaan.

* Het standaard cadeau voor een personeelslid dat Canada verlaat, is een Inuksuk. Reden voor ons om er nog nooit een zelf te hebben aangeschaft. Toen de Native Art Gallery in Oakville enige tijd geleden verhuisopruiming had, vertelde Stefan dat ons cadeau al was uitgezocht!
(En hadden we er geen een gekregen, dan was er altijd nog de winkel op het vliegveld)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten