zondag 15 mei 2011

Farewell Party #1

We zijn onder zeil!
De eerste in een reeks van afscheidsfeestjes: Martijn neemt afscheid van zijn team en wat andere collega's. Voor de allerlaatste keer steken we de BBQ aan (in Canada tenminste). We krijgen nog vragen of het feest wel doorgaat, want er is bar slecht weer voorspeld voor zaterdagavond.

Maar, we zijn voorbereid en zetten vrijdag al de partytent op (blijkt dat de buren morgen ook een groot feest hebben; ook zij maken de achtertuin waterdicht). Zaterdag kopen we nog een megagroot tentzeil waarmee de halve tuin kunnen overdekken. Dat komt dus helemaal goed!


Vanaf half 5 komt iedereen binnenlopen en al snel is het gezellig. Martijn krijgt nog aardig wat flessen wijn - gelukkig mogen we heel wat invoeren in Zwitserland, dus: Bedankt allemaal! Na een tijdje gaan de worsten op de BBQ en daarna de spareribs, die ik weer volgens Danielle's recept heb bereid. Samen met Frank heeft Martijn al het vlees gegrild, Pavan heeft Julia de fles gegeven en de rest zorgde voor zijn eigen eten! Het was een gezellige middag/avond. Op naar nummer 2!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten